Dagus Byggnads AB

På Dagus Byggnads brinner vi för att bygga en bättre framtid. Nu söker vi dig, en serviceinriktad och driven koordinator som delar vår entusiasm för kvalitativt byggande och effektiv projektledning. Är du personen som kan hålla ordning på allt från inköp till leverans och trivs i centrum av projektplanering? Då har du kommit rätt!

Om tjänsten

Som inköpskoordinator hos oss spelar du en avgörande roll för att skapa framgångsrika och hållbara byggprojekt som bidrar till företagets framgång. Du får en bred och självständig roll där du effektiviserar inköpsprocesser och strategiskt samordnar projekt så att våra kollegor och kunder får en sömlös upplevelse.

Du kommer att:

 • Samordna inköp för anbud och offertförfrågan inför byggprojekt.
 • Stödja projektledare med administrativa uppgifter inför och under pågående projekt.
 • Följa byggprojekt och ha kontinuerlig kommunikation med leverantörer, samarbetspartners och kollegor för smidig logistik.
 • Vara drivande i att effektivisera arbetsflöden som bidrar till företagets utveckling.

Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Vänersborg.

Din profil

För att trivas och lyckas hos oss tror vi att du är:

 • Ansvarsfull och kan underhålla starka kundrelationer.
 • En problemlösare som har en naturlig förmåga att organisera.
 • Positiv och initiativrik, full av idéer om hur vi kan utveckla våra tjänster.

Kvalifikationer:

 • Erfarenhet av inköp
 • Erfarenhet av upphandling och anbud
 • B-Körkort

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet inom branschen eller arbetat mot företag inom bygghandeln.
 • Kunskap i Excel och Office.

Vi erbjuder

En stimulerande arbetsplats med frihet under ansvar. Här får du vara med och påverka på både strategisk och operativ nivå och du arbetar nära företagets VD och projektledare. Genom att ta initiativ har du möjlighet att utvecklas inom organisationen. Din framgång är vår framgång!

Ansök nu

Är du rätt person att bidra till vår tillväxtresa? Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt till info@dagusbygg.se. Vi ser fram emot din ansökan och att få välkomna dig till vårt team!

Vid frågor om tjänsten kontakta Michael Hjelm, 010-264 22 00.
Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 29 februari.

Om oss på Dagus Bygg

Vi är ett erfaret byggföretag med stort engagemang i att förverkliga idéer och leverera över förväntan. Vi jobbar mot en bred kundgrupp – privatmarknad, samfälligheter, bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsbolag och försäkringsbolag. Med många år i branschen har vi lärt oss vad som fungerar och vad som borde göras bättre. Allt från god service till det slutgiltiga resultatet. Vi är verksamma i hela Västra Götaland, med Vänersborg och Lidköping som utgångsorter.

Dagus Bygg ingår i DAGUS AB, en privatägd koncern som omsätter ca 270 miljoner årligen och är verksamt över hela Sverige och Finland. Koncernen verkar i flera branscher, främst inom tjänster för bygg- och fastighetssektorn och har sitt huvudkontor i Göteborg.