JOBBA HOS OSS

2021-08-26

Vill du vara med på vår resa framöver, och vara delaktig i ett härligt och ödmjukt gäng?
DAGUS Byggnads söker nu byggnadsarbetare med tidigare erfarenheter av branschen till vårt gäng i Lidköping.

Vi ser att du bor i Lidköping med omnejd.

VILKA ÄR VI? 

DAGUS Byggnads startade i slutet på 2020. Vi utgår från Vänersborg, där vi på Holmängen har kontor och lager samt Östby Lyckebo i Lidköping där vi delar lokaler med vårt systerbolag Lyckebohus.
Vi expanderar för fullt och nu under sensommaren 2021 öppnar vi även vårt nya kontor i Lidköping.
Vi utför arbeten åt konsument, företag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, samfälligheter med flera.
Affärsidén är att vara ett stabilt och kvalitetsinriktat byggserviceföretag som utför allt från små arbeten till medelstora totalentreprenader.

DAGUS Byggnads är en del av DAGUS-koncernen, en privatägd koncern som består av 15 bolag inom nedanstående fem verksamhetsområden.
Husleverantör; Lyckebohus projekterar och tillverkar villor, parhus, fritidshus och flerfamiljshus.
Byggverksamhet; Dagus Byggnads AB och Blomkvist Bygg AB utför traditionell byggservice och totalentreprenader.
Foto & Media; Via bolagen SE360, SE WEB samt finska Zentuvo erbjuds visualiseringstjänster till fastighetsmäklare, fastighetsägare samt byggbolag.
Säkerhet; Jari Safe AB tillverkar och säljer säkerhetsprodukter.
Fastigheter; Dagus Fastighets AB äger och förvaltar fastigheter. Bostadsregistret.se hjälper fastighetsägare att förmedla sina hyresrätter på ett enkelt sätt.

Koncernen är i stark tillväxt med ambitionen att fortsätta växa såväl organiskt som via förvärv. DAGUS har kontor i Göteborg, Lidköping och Vänersborg och är verksamma över hela Sverige. Inom verksamhetsområdet Foto & Media finns även ett kontor i Helsingfors, Finland. Inom koncernen arbetar cirka 85 personer inom de olika bolagen och omsättningen uppgår till ca 220 MSEK.

VÅRT TEAM i de olika bolagen består av jordnära och engagerade människor, som tror på att hög kvalitet, kunskap och god service vinner i längden. Vi är ett sammansvetsat gäng som bryr oss om kunden samt tänker och agerar långsiktigt.

EGENSKAPER VI EFTERFRÅGAR
Vi söker en person med hög energi och glödande engagemang som passar tillsammans med vår nuvarande uppställning om 16 medarbetare som utgår ifrån Vänersborg och Lidköping. Du ska vara lyhörd, kvalitetsinriktad och ha en hög social kompetens. Du ska gilla det du gör och inte vara otrygg med att ställa frågor. För oss är det viktigt att våra medarbetare är lösningsorienterade och ansvarsfulla. Men även att man bubblar av idéer och förslag till förbättringar och tankar på hur vi kan utveckla våra tjänster och produkter. Viktigt även att man tycker om förändringsarbete samt kontinuerlig utveckling.

KVALIFIKATIONER OCH ANDRA ERFARENHETER SOM BEHÖVS

  • Flerårig arbetslivserfarenhet inom bygg
  • Yrkesbevis
  • B-körkort

Är du rätt person för att bidra till vår tillväxtresa? Skicka då in din ansökan idag!

KONTAKT:
Michael Hjelm, 010-264 22 00
Patrik Petersson, 010-264 21 00

För ansökan önskar vi CV och personligt brev skickat till info@dagusbygg.se

Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan snarast.