JOBBA HOS OSS

VILKA ÄR VI? 

DAGUS Byggnads startade i slutet på 2020. Vi utgår från Vänersborg, där vi på Holmängen har kontor och lager samt Östby Lyckebo i Lidköping där vi delar lokaler med vårt systerbolag Lyckebohus. Vi expanderar för fullt och under sensommaren 2021 öppnade vi kontor i Lidköping.

Vi utför arbeten åt konsument, företag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, samfälligheter med flera. Affärsidén är att vara ett stabilt och kvalitetsinriktat byggserviceföretag som utför allt från små arbeten till medelstora totalentreprenader.

DAGUS Byggnads är en del av DAGUS-koncernen, en privatägd koncern som består av 15 bolag inom nedanstående fem verksamhetsområden.
Husleverantör; Lyckebohus projekterar och tillverkar villor, parhus, fritidshus och flerfamiljshus.
Byggverksamhet; DAGUS Byggnads AB utför traditionell byggservice och totalentreprenader i Trestad med omnejd samt Lidköping med omnejd.
Foto & Media; Via bolagen SE360, SE WEB samt finska Zentuvo erbjuds visualiseringstjänster till fastighetsmäklare, fastighetsägare samt byggbolag.
Säkerhet; Jari Safe AB tillverkar och säljer säkerhetsprodukter.
Fastigheter; Dagus Fastighets AB äger och förvaltar fastigheter. Bostadsregistret.se hjälper fastighetsägare att förmedla sina hyresrätter på ett enkelt sätt.

Koncernen är i stark tillväxt med ambitionen att fortsätta växa såväl organiskt som via förvärv. DAGUS har kontor i Göteborg, Lidköping och Vänersborg och är verksamma över hela Sverige. Inom verksamhetsområdet Foto & Media finns även ett kontor i Helsingfors, Finland. Inom koncernen arbetar cirka 85 personer inom de olika bolagen och omsättningen uppgår till ca 250 MSEK.

VÅRT TEAM i de olika bolagen består av jordnära och engagerade människor, som tror på att hög kvalitet, kunskap och god service vinner i längden. Vi är ett sammansvetsat gäng som bryr oss om kunden samt tänker och agerar långsiktigt.

Snickare till Vänersborg och Lidköping

Nu har du chansen att söka till Dagus Bygg. Vi har fullt upp med många nya projekt – därför söker vi nu flera medarbetare!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som snickare med vana att arbeta i mindre team med stor frihet att planera sitt arbete och som månar om goda relationer med medarbetare, kunder och leverantörer. För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete och gillar att arbeta för laget. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en självklar förmåga till gott samarbete.

B-körkort och yrkesbevis är ett krav för att du ska kunna söka tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi genomför löpande urval och ser gärna att du lämnar in din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt.
Ansökan sker via e-post till: mailto:michael.hjelm@dagusbygg.se

För frågor om tjänsten, kontakta VD Michael Hjelm, 010 264 22 00.

Välkommen med din ansökan!